Süper Lig ekipleri arasında yer alan Yukatel Denizlispor kulübüne transfer olmuş bulunan Hugo Rodallega, kendine Denizli ilini gezdirmekte olan kulüp yöneticileriyle beraber inşaatı devam eden Atatürk Stadyumu üzerinde de çeşitli incelemeler gerçekleştirdi. Yıldız durumdaki futbolcu söz konusu bu incelemeleri ise kafasına takmış olduğu bir baret ile gerçekleştirdi.

Rodallega, yeni sezonla alakalı hazırlıklara katılabilmek amacıyla gelmiş olduğu Denizli ilinde kulüp Başkanı görevinde bulunan Ali Çetin ve kulüpte görevli yöneticiler tarafından karşılanmış oldu. Başkan görevinde bulunan Çetin ile birlikte yönetim kurulunun yetkili üyeleri Rodallega’ya Denizli ilini biraz dolaştırdıktan sonra beraber inşaat çalışmaları halen süren Atatürk Stadyumu’na gidip devam eden çalışmaları da yerinde incelemiş oldular. Yıldız durumdaki futbolcunun inşaat alanı içerisinde baretle gezmiş olması da dikkatlerden hiç bir şekilde kaçmadı.

İncelemelerin hemen sonrasında bir açıklama gerçekleştiren Başkan görevinde bulunan Çetin şu ifadelere yer verdi;

”Resmi durumdaki işlemlerin hemen sonrasında Rodallega fiili bir şekilde aramıza katılmış oldu. Stadyum içerisinde de bir araya gelmiş olduk. Kendisine ayrıca Denizli ilini biraz dolaştırma fırsatımız da bulundu. Stadyum ile alakalı çalışmaları Rodallega da detaylı bir şekilde görmüş oldu. Çalışmalar bütün hızı ile ara vermeden sürüyor. Zemin indirme ile alakalı çalışmalar bitti. Drenaj ile alakalı sistem kuruldu. Zeminle alakalı son kata ait malzeme serim işlerini yapmaya başladık. 18 Temmuz tarihi içerisinde zemin top oynanabilecek bir duruma gelmiş olacak. Yönetim kurulumuzdaki ekibin hepsi nöbetleşe bir şekilde, gece ve gündüz aralıksız olarak çalışmaya devam ediyor. Geriye kalmış olan zamanda ise sorumluluk alanlarıyla ilgilenmeye devam ediyorlar. Çok iyi bir ekip haline geldik. Her şey sadece Denizli iliyle birlikte Denizlispor kulübümüz için.”