Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Başkanı görevinde bulunan Binali Yıldırım; ”Türkiye’nin ekonomisine yönelik oluşturulmaya çalışılmakta olan kafa karışıklığının en güzel yanıtı Denizli ilinde yapılan bu yatırımlar ile birlikte bu hizmetlerdir, 16 sene içerisinde yapılmış olan bölünmüş özellikli yollar, tüneller, köprüler, havalimanları, üniversiteler, hastaneler ve barajlar sayesinde Türkiye, altyapı gelişmişliği açısından dünyanın 9. ülkesi durumuna geldi. 16 sene içerisinde 39. sıradan 9. sıraya gelen bir ülke. Türkiye’ye de böyle bir büyüme yakışır”
Tarım ile Orman Bakanı görevinde bulunan Bekir Pakdemirli ise: ”En yakın zaman içerisinde sizlerle bir arada olacağız, tarım ile hayvancılıkla alakalı 5 senelik bir planı açıklayacak olacağız..”

Binalı Yıldırım konuşması içerisinde ayrıca, Türkiye’nin 780.000 kilometrekare büyüklüğe sahip vatan toprağı ile birlikte 81 milyon tane vatan evladıyla bir ve birlikte olduğuna değinip sözlerini şöyle sürdürerek; ”Al bayrağın gölgesi altında, huzur içinde yaşamakta olan milletimizi dünya milletler ailesinin lideri yapabilmek aamcıyla var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Türkiye’ye yapılmış olan yatırımlar sayesinde birliğimiz ile birlikte beraberliğimiz ve kardeşliğimiz çok daha fazla güçlenmiş olacak, daha fazla çalışacağız. Ülkemiz ile birlikte milletimizi 2023 senesinde muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmış olacağız..” şeklindeki ifadelerine yer verdi.