Bir dönemler Türkiye içerisinde de yayınlanmakta olan ses yarışmalarından Popstar’ın Almanya’da yayınlanmakta olan versiyonuna Türk rapçilerden Çağrı Karpuz damgasını vurdu.

Bir dönemler hapiste yatmakta olduğu konusunda itirafta bulunan Karpuz hem açıklamaları ile hem ise performansı ile jüriyi çok fazla şaşırttı. Arkadaşlarının kendine, ”Melek yüzlü” şeklindeki lakabı takmış olduğunu ifade eden rapçi; ”Tüm arkadaşlarım benim fazlasıyla güzel olduğumu ve de yüzümün fazlasıyla güzel olduğunu söylemekteler. Bu sebepten dolayı da lakabım melek yüzlü.” ifadelerine yer verdi.

Yüzüne dahi dövme yaptırmış olan ve rap yaptığı esnada içinden geldiği gibi şarkı söylemekte olduğunu ifade eden Karpuz’un performansıda jüriyi adeta şaşkına çevirmiş oldu. Mozart’ın Türk Marşı ismine sahip eserinin üstüne Almanca rap söylemiş olan Karpuz’un şarkı içerisindeki uyuşturucu ile birlikte alkol ve de cinsellik hakkında olan sözleri çok büyük bir tepki çekti. Jüri üyelerinin bazıları şarkıcının sözlerini uygunsuz bir durumda bulurken, jüri üyeleri gerçekleşen bu performansın başarısız bir durumda olduğunu ifade etti. Karpuz ise bugün Alman basınının gündemi içerisinde yer aldı. Çağrı Alman basınında gündemine oturmayı başardı. Almanya’nın basını Çağrı’yı adeta bir eleştiri yağmuruna tutmuş oldu. Jüri üyelerinen biri olan Pietro Lombardi açıklamasında; ”Bu gerçekleşen performans büyük bir rezaletti. Fazlasıyla kötü bir performans ve de kapı orda. Elveda” ifadelerini kullanarak Çağrı’yı ön eleme içerisinde evine yolladı.