Denizli ilinin Merkezefendi ilçesi içerisinde park durumunda bulunan arabanın arka camının kırılma zamanı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Alınmış olan bilgiye bakılırsa, Mehmet Özdemir (40) Akkonak Mahallesinde yer alan 1793 Sokak üzerinde akşam saatleri içerisinde park etmiş olduğu 20 EP 177 plakasına sahip otomobilinin yanına sonraki gün geldiği zaman arka camının kırılmış olduğunu fark etti.

Güvenlik kamerasıyla ilgili kayıtları inceleme altına alan Özdemir, gece geç saatlerde bir şahız tarafından levye ile kırılmış olduğunu görünce durumlar ilgili olarak polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olayın yaşandığı yere gelmiş olan ekipler ise, güvenlik kamerası kayıtları üzerinden şüpheliyi bulabilmek amacıyla bir çalışma başlattı.

Kamera kayıtları içerisinde, sokaktan gelmekte olan yüzü kapalı durumdaki şahsın ceketinin içinden çıkartmış olduğu levye yardımıyla cama vurup kaçması gözükmekte. Özdemir ayrıca, gazetecilere yapmış olduğu açıklama içerisinde, şüpheli durumdaki kişinin hakkında şikayetçi olduğuna da vurgu yaparak; ”Park durumunda tam 6 tane araç bulunmaktaydı. Yüzünü kapatmış olan şahıs ise o kadar arabanın içerisinde benim arabamın yanına kadar geliyor. Yanında yer alan levyeyi arka taraftaki cama vurarak hızla kaçıyor. Sabah geldiğim zaman adeta şok oldum. Bana ait olan malıma zarar vermiş kişinin bulunmasını talep ediyorum.” ifadeleri ile konuştu.