Instagram üzerinde tanınarak çok sevilmiş olan ve binlerce sayıda takipçisi bulunan Selin Ciğerci, ailesi ile arasının çok kötü olduğu dönem içerisinde, korsan taksicilik yapmakta olduğunu açık bir şekilde söyledi.

Cinsiyet değiştirme operasyonuyla birlikte kadın olduğu bilinen sosyal medya fenomenlerinden biri olan Selin Ciğerci, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelmiş soruları yanıtladı. Ciğerci, kendisine sorulmuş olan daha öncesinde ne iş yapmaktaydın şeklindeki soruya da çok samimi yanıtlar verdi. Ünlü durumda bulunan fenomen ailesi ile küs olduğu dönemler içerisinde, korsan taksicilik yapmakta olduğunu ifade etti.

Ciğerci, takipçisi tarafından sorulmuş olan bu özel soruya cevap olarak; ”24 yaşımda iken 2 sene vokallik yapmıştım, Daha sonrasında söyleyeceğim kime vokallik yapmış olduğumuz. 2 yıl kadar bir mağazada çalıştım Nişantaşı içerisinde. 1.5 sene boyunca da korsan taksicilik yaptım, tabii ki o zamanlar ailem ile aram hiç bir şekilde iyi değildi” şeklindeki özel ve çok samimi yanıt verdi.

Selin Ciğerci’ye ise yapmış olduğu bu çok samimi açıklamalardan sonra takipçilerinden de ”İşte bu sebepten dolayı çok fazla seviliyorsun” şeklinde yorumlar gelmeye başladı.

Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirme ameliyatı olmadan önce korsan taksicilik yapmış olduğunu instagram hesabı üzerindeki hikayeler kısmından kendisi itiraf etti.