Ünlü şarkıcılardan biri olan Mustafa Sandal; yeni sevgilisi olarak ilan ettiği Melis Sütşurup’a yazmış olduğu ”Gel Bana” isimli Tayland içerisinde bir klip çekti. Sandal’ın klibinde yer alan böcek yeme sahnesi ise RTÜK’e çok yoğun bir şekilde şikayet edildi.

Magazinn tarafından yapılmış olan habere bakılırsa; Tayland içerisinde çekilmiş olan klipte yöresel durumdaki bir pazarı gezmekte Musti’yle birlikte partneri, akrep satışı yapan bir tane kadının yanına gitmekte. Kadın ise aniden akrebi yemeye başlıyor. Sonrasında, partneri de Sandal’a yemesi amacıyla bir akrep uzatıyor ancak ünlü durumdaki sanatçı ”Asla yemem” benzerinde bir hareket yapmakta. Klip içerisinde bu sahneler ilk önce hiç bir şekilde fark edilmemişti ancak dikkatli durumdaki sosyal medya kullanıcıları ise Sandal’ın Instagram hesabı üzerine ”O sahneyi kesinlikle kaldırmalısın. Çocuklar çok korkuyor” şeklinde uyarı mesajları göndermeye başladılar.

Bu esnada, klibi televizyonda izlemiş olan pek çok müzikseverin RTÜK’ü adeta bir telefon yağmuruna tutmuş olduğu ve klibin çocukların ayakta bulunduğu saatlerde yayınlanmaması amacıyla da şikayette bulunmakta olduğu bilgisine ulaşıldı.

RTÜK yönetiminin ise bu klibi masaya yatıracak olduğu gelen bilgilerin arasında bulunuyor. Şayetki, RTÜK’ten herhangi bir yaptırım kararı gelir ise ya klip içerisinden o sahneler çıkartılmış olacak veya klibin saat 21:30’dan öncesinde televizyonda yayınlanması yasaklanmış olacak.