Çekmiş olduğu vine videoları ile birlikte ismini duyurmayı başaran sosyal medya fenomenlerinden biri olan Reynmen lakabına sahip Yusuf Aktaş, paylaşmış olduğu ”Derdim Olsun” isimli şarkı ile birlikte Aleyna Tilki’ye ait olan ”İlk gün izlenme rakamı” isimli rekorunu da elinden almış oldu.

Reynmen lakabına sahip olan sosyal medya fenomenlerinden biri olan Yusuf Aktaş, dün paylaşmış olduğu hip hop tarzında bulunan ”Derdim Olsun” isimli şarkısının klibi ile birlikte saatler içinde izlenme rekoru kırmayı da başarmış oldu.

”Derdim Olsun” adını vermiş olduğu şarkısına klip çekerek YouTube kanalına yüklemiş olan Reynmen, yeni bir tane rekorun daha altına imzasını atmış oldu. Bugüne kadarki süre içerisinde Aleyna Tilki’nin elinde yer alan ,2’ilk gün izlenme rakamı” ile ilgili rekor, 6 milyon tane izlenmeyi aşmış olan Reynmen’e geçmiş durumda.

Yusuf Aktaş, kırılmış olan rekor üstüne Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımla beraber takipçilerine de çok teşekkür etti.

Sosyal medya fenomenlerinden Reynmen’in kısa zaman içerisinde en fazla izlenenler arasına girmiş olan ”Derdim Olsun” ismine sahip olan şarkısının klibiyle ilgili olarakta; ”Yazıcıoğlu’nun yaşadığı helikopter kazasına bir göndermede bulunmakta” şeklinde farklı yorumlar da yapıldı. Çok fazla sayıda kişi ise kar ile birlikte kış, kurt, düşmüş durumdaki uçak, sırtından vurulma konularını içermekte olan klibin alt kısmına; ”Reynmen, Muhsin Yazıcıoğlu’nun yaşamış olduğu olayı hatırlattı” ifadelerini kullanarak yorumlar gerçekleştirdi.