Denizli içerisinde polis memurunun yaşamını yitirmiş olduğu trafik kazası güvenlik kameralarına açık bir şekilde yansıdı.

Kaza ise, Denizli – Ankara yolunun Organize Sanayi Kavşağı üzerinde saatler 09:00 civarında gerçekleşti. Mehmet Kara C. yönetiminde bulunan 32 AB 535 plakasına sahip bir minibüs iddialara bakılırsa, kavşak üzerinde seyir durumunda bulunan Fahri Can Acamoğlu yönetiminde bulunan 20 H 6000 plakasına sahip otomobile çarparak sonrasında ise yolun yanında yolcu almak amacıyla duran Mehmet Aşçıoğlu idaresinde bulunan 20 AT 533 plakasına sahip minibüse çarptı.

Kaza esnasında polis memuru olduğu konusunda bilgiye ulaşılan Fahri Can Acamoğlu, aracın içinde sıkıştı. İhbar edilmesi üstüne olayın yaşanmış olduğu yere gelmiş olan itfaiye ekipleri tarafından sıkışmış durumda bulunduğu yerden kurtarılan Acamoğlu, Sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Ancak Acamoğlu hastanede yapılmış olan bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı. Acamoğlu’nun cansız durumdaki bedeni otopsi yapılmak amacıyla hastanenin morguna kaldırıldı.

Diğer taraftan yaşanmış olan bu feci kaza güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntüler içerisinde hızlı bir şekilde gelmekte olan minibüsün, kavşak üzerinde dönmeyi isteyen bir otomobile çarpması açık bir şekilde görülmekte.
Kazanın hemen sonrasında minibüsün şoförü olan Mehmet Kara C.’nin gözaltına alınmış olduğu bilgisine ulaşıldı. Olayla alakalı olarak bir inceleme başlatıldığı da açıklandı.