Denizli ilinin Tavas ilçesi içerisinde elektrik bakım arabasının bomunun ucunda yer alan sepette, elektrik direğine bakım yapmakta bulunan 24 yaşında olduğu öğrenilen çalışan, üstünde yer aldığı araca farklı bir tane aracın çarpması sonrasında yere düşüp yaşamını yitirdi.

Olay ise Tavas İlçesinde yer alan Yaka Mahallesinin Bağlar şeklinde isimlendirilen mevkide gerçekleşti. İddialara bakılırsa, bir tane elektrik şirketine ait şoförünün kimliği halen tespit edilemeyen 06 BBT 998 plakasına sahip bomlu bir elektrik bakım arabası, yolun yanında elektrik direğinin bakımını yapabilmek amacıyla durdu. Harun Kunaç (24) adına sahip çalışan bomun içinde direğe bakım yapmakta olduğu sırada Ali E. idaresinde bulunan 48 RA 389 plakasına sahip ticari araç, park durumundaki ve bakım yapmakta bulunan araca çarptı. Çarpışmanın etkisi ile birlikte bomun ucunda yer alan sepette bulunan Kunaç dengesini yitirerek aşağıya düştü. İhbar yapılması üstüne olayın yaşandığı yere gelmiş olan sağlık ekipleri ise Kunaç’ın yaşamını yitirmiş olduğunu belirledi.

Kaza esnasında, ticari araç şoförü olan Ali E. ile birlikte araçta yer alan Mehmet Ali D.’nin de yaralandığı açıklandı. Sağlık ekipleri, yaralı durumdakilere ilk müdahaleyi olayın gerçekleştiği yaptıktan hemen sonra tedavi etmek amacıyla Tavas Devlet Hastanesine götürdü. Yaralıların hemen sonrasında ise Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildikleri bilgisine ulaşıldı.
Olayın gerçekleşmiş olduğu yerde yapılan savcılıkla birlikte polis incelemesinin hemen sonrasında Kulaç’ın cansız durumdaki bedeni otopsi yapılmak amacıyla hastanenin morguna götürüldü. Kaza ile alakalı olarak inceleme başlatılmış olduğu açıklandı.