Şarkıcı ve de oyunculardan biri olan Çılgın Sedat, Kanal D ekranları üzerinde yayınlanmakta olan ”Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” isimli programa konuk olarak katıldı. Sedat, Serebral palsi hastası olan oğlunun rahatsızlığından ötürü yaşamış olduğu zorlukları anlatma esnasında konuşmakta da çok fazla güçlük çekmiş oldu.

Şenol İpek tarafından oğlunun rahatsızlığıyla alakalı olarak gerekli olan maddi desteği toplayabilmek amacıyla bir gece düzenlemiş olduğundan söz eden Çılgın Sedat, çocuğunun hastalığından ötürü yaşamış olduğu zorlukları da açık bir şekilde anlattı. Oğlunun rahatsızlığının fazlası ile masraflı bir durumda olduğunu ifade eden Sedat, kirasını ödeme yaparken zorlanmakta olduğunu ve bu süreç içerisinde elinde yer alan bütün mal varlığını satmış olduğunu da ifade etti.

Oğlunun aylık olarak masrafının 8.000 Türk Lirası tutarında olduğunu ifade eden ve şu anda 350.000 Türk Lirası tutarında bir borcunun olduğunu ifade eden Çılgın Sedat; ”Geçmiş olduğumuz günler içerisinde ben sahnede olduğum esnada oğlumu ambulans ile hastaneye götürdüler ben yalnızca telefon ekranında onu izledim. Sahne üzerinde olduğumdan dolayı gelmiş olan insanları eğlendirmek amacıyla da gidemedim. Haftada yalnızca 1 gün işe gitmekteyim onunla da bütün her şey fazlasıyla zor oluyor.” ifadelerine yer verdi.

Şarkıcı ayrıca sözlerine şu şekile devam etmiş oldu; ”Küçük olan oğlum abisinin rahatsızlığıyla alakalı olarak ”Abimle hiç bir şekilde oynamayacağım. Ona top atmaktayım o bana geri atmıyor” şeklinde konuşuyor.”