Show TV kanalının fenomen dizilerinden biri olan Çukur’a en son olarak ‘Ufak Tefek Cinayetler’ isimli diziyle izleyicilerin karşısına çıkmış olan usta oyuncunun dahil olduğu haberi dizi dünyası içerisine adeta bir bomba gibi düşmüş oldu.

Yayınlanmış olduğu gün itibariyle reytingleri altüst etmiş olan Show TV kanalının fenomen dizilerinden biri olan Çukur, ekrana gelmiş olan 51. son bölümü ile tekrar hayranlarını ekran başına kilitlemeyi başarı. Yeni gelecek bölümü iple çekilirken dizi içerisine bomba gibi bir transfer yapılmış olduğu da ortaya çıktı.

Başrolleri içerisinde Aras Bulut İynemli ile birlikte Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş,
Necip Memili, Berkay Ateş,Erkan Avcı, Rıza Kocaoğlu ve Öner Erkan gibi çok ünlü isimlerin bulunduğu dizinin kadrosuna ”Ufak Tefek Cinayetler” isimli dizide ”Başkomiser Kemal” karakterine can veren Tansu Biçer’in dahil edildiği açıklandı. Biçer’in dizi içerisindeki rolüyle alakalı bilgiler de sızmaya başlamış oldu.

Altın Portakal ödülüne sahip olan usta oyuncu Çukur isimli dizide ”Yücel” adlı karakterine hayat vermiş olacak. Biçer, ilk önceleri gizemli tavırları ile çok dikkat çekmiş olacak ve ilerleyen zamanlar içerisindeyse asıl kimliği ortaya çıkmış olacak. Tekrar Yücel’in hangi tarafta yer alacağı da ilerleyen bölümler içerisinde belli olacak.