GQ Türkiye, 2018 senesi içerisinde başarılarının yanı sıra stiliyle de dikkat çekmeyi başaran erkekleri ve senenin kadınını seçti. GQ tarafından dünyanın tamamında 23 seneden beri devam ettirilen bu etkinlik, Türkiye içerisinde 7. defa gerçekleştirildi. Gece esnasında ödül almış olan Can Yaman’ın rol arkadaşlarından Demet Özdemir’in bacağını dokunup yerinden kalkmış olmasıysa geceye adeta damga vurmuş oldu.

Erkenci Kuş isimli dizinin başrol oyuncularından Can Yaman, dün gerçekleştirilen tören esnasında ”Yılın Yükselen Oyuncusu” isimli ödüle layık görülmüş oldu. Yaman ise ödülünü oyunculuğu ile birlikte her proje içerisinde dikkatleri çekmeyi başaran Gökçe Bahadır’dan almış oldu.

Diğer taraftan Can Yaman’ın ödül almak amacıyla kalkmış olduğu sırada yanında oturmakta bulunan Demet Özdemir’in bacağından destek alıp kalkmış olması ise dikkatlerden hiç bir şekilde kaçmadı.Yakışıklı durumdaki oyuncunun bu yapmış olduğu hamlesi ikilinin arasında yer alan aşk iddialarını tamamen doğrular bir nitelikteydi. Özdemir ise, ödül almış olan rol arkadaşını yerine oturmadan önce öpüp tebrik etti.

Yaman ödülünü aldığı esnada; ”Demet’in sayesinde sete fazlasıyla keyifli bir şekilde gitmekteyim. Onun ile sahneyi paylaşmak fazlasıyla keyifli, yarısı da ona ait bütün ödüllerimin” ifadelerine yer verdi. Başarılı oyunculardan biri olan Demet Özdemir, geceye ismi aşk dedikodularına karışmış olan Can Yaman’ın annesi ile katıldı. Özdemir’in yapmış olduğu bu hamlesi de aşkla ilgili iddialarını güçlendirmiş bir durumdaydı.