Denizli ili içerisinde güneşin açmış olmasını fırsat bilen kent sakinleri soluğu piknik alanları içerisinde mangal başlarında aldı. Üniversite ile birlikte lise öğrencilerinin akın etmekte olduğu Çamlık Parkı içerisinde yaz mevsimini hatırlatan görüntüler oluşmuş oldu.

Kent içerisinde aylardır devam eden soğuk ile birlikte yağışlı hava son günler içerisinde yerini güneşli bir havaya bırakmış oldu. Dondurucu durumdaki soğukların ve son senelerdeki en bereketli kar yağışlarının yaşanmış olduğu kent içerisinde güneşi gören vatandaşlar ise, hafta sonu tatili olmasını da fırsat bilip soluğu piknik alanları içerisinde mangalların başında almış oldu. Kent merkezi içerisinde yaşamını sürdüren vatandaşların mangal amacıyla uğrak yerlerinden biri olan Pamukkale ilçesinde yer alan Çamlaraltı Mahallesi üzerindeki Çamlık Parkı’nda yer alan görüntüler ise adeta yaz günlerini anımsattı. Lise ile birlikte üniversite öğrencilerin akın etmiş olduğu parkta, etler pişirilerek salatalarda hazırlandı. Gençler ise kendi aralarında top oynamayı sürdürürken, miniklerde çocuk parkları içerisinde eğlenceli bir şekilde zaman geçirdi.

Arkadaşları ile beraber hafta sonunu değerlendirebilmek amacıyla mangala gelmiş olduklarını ifade eden İlayda Bayırcıklı ise ”Topumuzu alarak mangala geldik. Köftemiz ile birlikte sucuğumuz ve de tavuğumuz bulunuyor. Hafta sonlarında genel olarak geliriz. Zamanımız çok eğlenceli bir şekilde geçiyor ve top oynuyoruz” ifadelerine yer verdi.