Denizli ilinin Çivril ilçesi içerisinde gece çalmak amacıyla kapısını zorlayıp girmiş olduğu arabada alkolün etkisi ile sızıp kalmış olan şahıs, sabah saatlerinde aracın sahibi tarafından uyandırıldı. Şüpheli ise hemen kaçıp izini kaybettirmiş oldu.

Olay, Çivril ilçesinin Çarşı Mahallesi üzerinde gerçekleşti. edinilmiş olan bilgiye bakılırsa, Ahmet Kumral adına sahip vatandaş akşam saatlerine doğru 20 ABD 319 plakasına sahip otomobilini sokağa park etti ve evine gitti. Gece çok geç saatlerde de kimliği tespit edilemeyen 20 yaşlarında bulunan alkollü bir tane şahıs, kapısını zorlayıp açmış olduğu otomobilin içine girdi. Hemen sonrasında direksiyon kutusunu da açmış olan ve düz kontak yapıp arabayı çalıştırmak amacıyla bir zaman boyunca uğraşan şüpheli şahıs, bunu yapmakta başarılı olamayınca şoför koltuğuna sızarak uyumaya başladı. Olayda Kumral’ın sabah olduğuna binmek amacıyla arabasının yanına gelmesiyle beraber ortaya çıkmış oldu.

Kumral ise, şahsı aracın içerisinde uyandırdıktan sonra resmini çekerek kendisine otomobili üzerinde ne yaptığını sorduktan sonra şüpheli aniden kaçtı ve ortadan kayboldu. Kumral ise burumla alakalı polise ihbarda bulunarak yardım talep etti. Olayın yaşandığı yere gelmiş olan polis ekipleri araçtan parmak izi alıp, olayın yaşandığı yeri gören kameraları da inceleme altına aldı.

Aracın sahibi Kumral’ın çekmiş olduğu resimleri de alan polis ekipleri, 20 yaşlarında bulunduğu tahmin edilmekte olan hırsızlık şüphelisini yakalayabilmek amacıyla bir çalışma başlattı.