Acun Ilıcalı’dan boşandıktan hemen sonra DJ Guido Senia’yla aşk yaşamaya başlamış olan Şeyma Subaşı, dün yeni sevgilisiyle aynı yatak üzerinde tek tek poz verdi.

Geçmiş olduğumuz senenin son ayları içerisinde Acun Ilıcalı ile tek bir celsede boşanmış olan ve bu sebeple de çok uzun bir süre gündemde kalan Şeyma Subaşı, yeni sevgilisi olan Fransız asıllı DJ Guido Senia ile aşkını hiç bir şekilde gizlemeden yaşamaya devam etmekte.

Çift, en son ise beraber gitmiş oldukları tatilde aynı yatak üzerinde tek tek poz verip sosyal medya hesaplarından açık bir şekilde paylaştı.

Şeyma Subaşı ile birlikte aşk yaşamakta olduğu Guido Senia tatile gittiler. İkili ise dün sosyal medya hesapları üzerinden aynı yatak üzerinde poz verip Instagram hesaplarında özel fotoğraf paylaşımı. Çifti ele vermiş olan ise yatağın arka tarafında yer alan duvar oldu. Guido ile birlikte Şeyma’nın fotoğrafları aynı saatlerde paylaşmış olmaları da dikkatlerden hiç bir şekilde kaçmadı.

Instagram üzerinden hikaye paylaşımı yapmış olan Şeyma Subaşı’yı ele vermiş durumdaki bir başka detay ise videosunda yer alan fosfor rengi bulunan ayakkabılar oldu. Şeyma’nın videosu içerisinde yer alan ayakkabılar da sevgilisi olan Guido Senia’ya ait bir durumda.