Güzel şarkıcılardan biri olan Simge’nin son albümü içerisinde bulunan ”Aşkın Olayım” isimli şarkısına çekmiş oldu klip, cesur sahnelerinden dolayı adeta bir olay oldu.

Pop müziğin güzel şarkıcıları arasında yer alan Simge Sağın, yeni şarkısına çekmiş olduğu klip ile birlikte tekrar gündemde. En son ”Öpücem” isimli şarkısının klibi içerisinde çok kıvrak durumdaki dansları ve transparan kıyafetinden dolayı çok fazla konuşulmuş olan genç şarkıcı, bu defa ise ”Aşkın Olayım” isimli klibi ile birlikte çok daha fazla konuşuldu.

Simge’nin DMC etiketi ile birlikte yayınlanmış olan ”Ben Bazen” isimli albüm içerisinde yer alan ”Aşkın Olayım” adlı şarkısının klibi ise geçtiğimiz gün yayınlandı. Kısa zaman içerisinde bayağı bir izlenme almış olan bu özel klipte, Simge’nin cesur durumdaki sahneleri çok fazla konuşuldu. Üstsüz bir şekilde kameraların karşısına geçmiş olan Simge, klibe bu görüntüleri ile birlikte adeta bir damga vurmuş oldu.

Simge’yi ayrıca daha önce görmemiş olduğumuz dışına çıkıp çok daha cesur sahnelere yer verilmiş olan bu özel klibi ise, akıllara Hadise’nin daha öncesinde yasaklanmış olan ”Sıfır Tolerans” ismine sahip olan şarkısının klibini getirmiş oldu.