Tayland asıllı iş adamlarından biri olan Arnon Rodthong, 26 yaşında bulunan kızıyla evlenecek bir kişi bulmak amacıyla yarışma gerçekleştireceğini duyurdu. Zengin durumdaki iş adamının sosyal medya paylaşımının hemen sonrasında yüzlerce sayıdaki kişi, kızıyla evlenebilmek amacıyla bir başvuru gerçekleştirdi

Durian meyvesinin satışını gerçekleştiren 58 yaşında bulunan Arnon Rodthong, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım içerisinde, 26 yaşında bulunan kızının bir zamandır evlenmeyi istediğini ve kızına tamamen ideal bir eş bulabilmek amacıyla yarışma gerçekleştireceğini belirtti. İş adamlarından Rodthong, kızı ile evlenecek kişiye 10 milyon Tayland bahtı yani tam olarak 1,7 milyon Türk Lirası tutarında para verecek olduğunu da açıkça ifade etti.

Kızına eş bulabilmek amacıyla ne türde bir yarışma gerçekleştireceği bilgisini hiç bir şekilde paylaşmamış olan iş adamı; ”Eğerki birinin gelerek kızıma damat olmasını bekleyecek olursam bu çok uzun bir zaman alır. O sebepten dolayı şimdiden gelmesini talep etmekteyim” ifadelerine yer verdi. İş adamının kızı olan Karnsita Rodthong’da babasının fikrinden çok memnun olduğunu ifade ederek; ”Seçici bir insan değilim, sosyal etkinliklere götürerek birlikte resim çektirebileceğim birini aramaktayım” şeklindeki ifadeye yer verdi. Zengin durumdaki iş adamının sosyal medya paylaşımının hemen sonrasında yüzlerce sayıdaki kişi, kızı ile evlenmek amacıyla başvuru gerçekleştirdi.