Süper FM içerisinde hafta içinde her gün ”Seyhan Erdağ ile Kulaktan Kulağa” isimli programı hazırlayıp sunmakta olan gazetecilerden Seyhan Erdağ, usta durumdaki sanatçı Bülent Ersoy’un hastalığını açık bir şekilde duyurdu.

Ersoy, Ocak 2018 tarihi içerisinde de aynı teşhis ile birlikte hastanede yatıp tedavi görmüş ve o dönemlerde hayvanseverlere vermiş olduğu ”kürk giymeyeceğim” şeklindeki sözden dönüp, tekrardan kürk giymeye başlamış ve açıklamasında da ”O kadar üşümekteyimki kürk giymediğimden dolayı zatürre oldum” ifadelerine yer vermişti.

BÜLENT ERSOY KİM?

Bülent Ersoy 9 Haziran 1952 tarihi içerisinde, İstanbul’da dünyaya gelmiş, Türk sanat müziğinin şarkıcısıdır. Sanatçı ayrıca ”Diva” lakabı ile de bilinir.

9 Haziran 1952 tarih içerisinde, İstanbul ilinde dünyaya geldi. Sanat yaşamına ise özel müzik dersleri alıp başlamış oldu. Fazlası ile küçük yaşlar itibariyle müzikle ilgilenmeye başlamış olan Bülent Ersoy, İstanbul Konservatuvarına da 2 ay boyunca devam etmiştir. Hocası olan Süheylâ Altmışdört Bülent Ersoy’un konservatuvara sadece 2 ay devam etmiş olduğunu ve sonrasında ise bırakmış olduğunu açıkladı. Eğitimi devam ettiği süre içerisinde Melahat Pars ile birlikte Rıdvan Aytan gibi çok büyük üstadlardan da özel dersler almış bir sanatçıdır.