Cem Yılmaz, Swissotel içerisinde gerçekleştirilen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne katılım sağladı. Burada yer alan misafirleri esprileri ile de adeta kırdı geçirdi.

”Bugün sizler dolar kaç liraya düşecek diye düşünmekteyken ben ise filmlerim kı..nı kurtarabilecek mi derdindeyim. Tamamını mikro ekonomi düzeyi içerisinde tasarladım” ifadelerine yer veren Yılmaz, boşanmış olduğu eşi Ahu Yağtu’dan dünyaya gelen 6.5 yaşında bulunan oğlu Kemal’den söz ederken şu şekilde konuştu; ”Ev içerisinde Baby TV izlemekteyim. Bizimki de Playstation oynamakta. Bazen ise çocuklar anneye çekmekte. Geçen gün oyunun 6 tane aşamasını da hemen indirmiş, bu ise bana 6.000 lira tutarına mal oldu.”

”İyi bir şekilde performans sergilememiş olduğum gösterilerde verilen parayı iade ederim. Ancak bugün çok fazla formumdayım! Stopaj da sizlere ait değil mi?” şeklindeki ifadelerine yer veren Cem Yılmaz sonrasında ise, ”Organize İşler Sazan Sarmalı” isimli filmin Netflix’e satılmasına yönelik olarak şu ifadelere yer verdi; ”Marka resmi bir şekilde bir bombardıman yapmakta. Onlara para, bunlara para. Bunun altında bir şeyler bulunuyor sanki. Ben hiç bir şekilde para almadım. Alırsam tabii ki de bu konudaki fikrim değişir. Eskiden senede 500.000 kazanmaktaydım. Şimdi ise 1 veyahut 2 milyon dolar tutarında bir gelirim oluyor.”