Ekranlardan çok uzun bir zamandan beri uzak kalmış olan güzel oyunculardan Merve Boluğur, katılmış olduğu bir etkinlik kapsamında ”Bir daha evlenecek misiniz?” şeklinde sorulan soru için; ”Evleneceğim herhalde.” şeklinde bir yanıt verdi.

Son zamanlar içerisinde çok zor günler geçirmiş olan Merve Boluğur psikolojik bir şekilde destek görmüştü. Boluğur almış olduğu desteğin hemen sonrasında günler geçtikten sonra kameralar karşısına çıktı ve muhabirlerin sormuş olduğu soruları açık bir şekilde cevapladı.

Sergiye çok yakın arkadaşlarından biri olan Amor Garibovic ile katılmış olan güzel ve başarılı durumdaki oyuncunun moralinin çok daha yerinde olması ise dikkatlerden hiç bir şekilde kaçmadı. Çeşitli açıklamalar gerçekleştiren Merve Boluğur açıklamasında; ”Bu aralar çok özel bir proje üzerinde çalışmaktayım. Çok uzun bir zaman oldu, ekranlardan çok uzak kaldım ancak bu ayrılık artık bir son bulacak gelecek günlerde” şeklindeki ifadelerine yer verdi. 2 sene evli kalmış olduğu Murat Dalkılıç’tan ayrıldıktan sonrasında kalbini aşka kapatmış olan başarılı durumdaki oyuncu, muhabirler tarafından sorulan ”bir daha evlenecek misiniz” şeklindeki soruya cevap olarakta ”Evleneceğim herhalde. Bir sonraki giyecek olduğum gelinliğimi de Amor Garibovic hazırlamış olacak” ifadelerine yer vererek yanıt verdi.