Türk sinemasındaki usta aktörlerden biri olan Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal’ın, baba olmak için hazırlanmış olduğu bilgisine ulaşıldı. Eşi tam tamına 4 aylık hamile olduğu açıklanan Ali Sunal’ın kız bebek beklemekte olduğu bilgisine ulaşıldı.

En çok sevilen programlardan biri olan ”Güldür Güldür Show”un sunucusu olarak tanıdığımız Ali Sunal’ın baba olma konusunda heyecan yaşamakta olduğu bilgisine ulaşıldı. Ali Sunal, geçmiş olduğumuz Mart ayı içerisinde avukat sevgilisi Nazlı Kurbanzade’yle Swissotel içerisinde nikah masasına oturup dünya evine girmişti.

Mutlu bir aile yaşamıyla çok fazla dikkat çekmiş olan ünlü oyuncu geçtiğimiz mayıs ayında görüntülenmiş olduğu bir Alışveriş Merkezinde ”Baba olmayı istiyor musunuz?” şeklindeki soruya ”Şu anda o şekilde bir şey yok. Ancak olsa ne kadar güzel olur” ifadeleriyle yanıt vermişti.

Baba olmayı fazlasıyla isteyen 41 yaşında bulunan Sunal cephesinden beklenmekte olan o haber geldi. Bu sene Show TV kanalı içerisinde ekrana gelmiş olan fenomen komedi programlarından ”Güldür Güldür Show” isimli programın 6. sezonuna başlamış olan Ali Sunal’ın baba olmaya hazırlanmakta olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Eşi Nazlı Kurbanzade tam 4 aylık hamile olduğu açıklanan Sunal’ın fazlasıyla heyecanlı olduğu da konuşulmakta. Ünlü durumdaki oyuncunun bebeğin cinsiyetinin de kız olduğu bilgisine ulaşıldı.