Denizli ili içerisinde, yolun karşı tarafına geçmeyi isterken bir tane otomobilin çarpması ile birlikte ağır yaralandığı açıklanan ve götürüldüğü hastanede yaşamını kaybeden lise öğrencilerinden Melike Küçükgökcen (15), gözyaşları arasında toprağa defnedildi.

Oya Eren Abalıoğlu Anadolu Lisesinin 1. sınıf öğrencilerinden Melike Küçükgökcen, dün saatler 17:00 civarında Denizli – Ankara karayolunun Sevindik Mahallesinde yer alan 2328 Sokak Kavşağı üzerinde, refüjden yolun karşı tarafına geçmeyi istedi. Bu esnada ise Ankara ilinden Denizli istikametine doğru seyir durumunda bulunan R.A.’nın kullanmakta olduğu 20 NG 099 plakasına sahip otomobil, yolun karşı tarafına geçmeye çalışmakta olan Küçükgökcen’e çarptı. Ağır bir şekilde yaralanmış olan Küçükgökcen, olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kücükgökcen, dün sabah saatlerinde doktorların bütün müdahalelerine karşın yaşamını kaybetti.

Melike Küçükgökcen içinse bugün ikindi saatinde Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan Tunalı Camii içerisinde bir cenaze töreni gerçekleştirildi. Cenaze töreni esnasında baba Hüseyin ile birlikte ağabey Mehmet Kücükgökcen çok güç bir şekilde ayakta durabildiler. Anne olan Serpil Küçükgökcen’se kızının tabutunun yanı başında uzun zaman boyunca gözyaşları döktü; ”Dayanamamaktayım annem, çok fazla erken oldu” ifadeleri ile feryat etti. Cenaze töreni içerisinde, arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşamakta olan Melike Küçükgökcen’in sınıf arkadaşları da katılım gerçekleştirdi. Kılınmış olan cenaze namazının sonrasında Küçükgökcen’in cenazesi ise Çakmak Mezarlığı’nda defnedildi.

Diğer taraftan, kazanın sonrasında polis tarafından gözaltına alındığı açıklanan otomobil şoförü R.A., sevk edilmiş olduğu adliye içerisinde serbest bırakıldı.