Ünlü şarkıcılardan biri olan Hatice kalça skandalından sonra gündemden hiç bir şekilde düşmüyor. Hatice ile birlikte modacılar arasında yaşanmış olan tartışmaya ise gazetecilerden Fatih Altaylı da katılmış oldu.

Altaylı ise, Hatice’ye yapılmış olan eleştirilere kızarak, ‘Bende Hatice’den tarafayım. Zorla muhafazakarlık gömleği giydirilmeyi hiç bir şekilde kabul etmeyen herkesten tarafa olduğum gibi’ şeklinde bir açıklamada bulundu. Sözlerine ara vermeden sürdürmüş olan Altaylı ise; ”Günlerden beri gündem Hatice’nin kıçı…Açtı mı yoksa açmadı mı? Neden açtı? Modacısı bunu biliyor muydu? yoksa Bilmiyor muydu? Bana artık bir fenalık geldi. Bunu konuşmazsanız hiç bir şekilde gündem olmaz. Rahatsızsanız konuşmayın, yazmayın konu bitsin. Ben ise Hatice’den yanayım. Zorla muhafazakarlık gömleği giydirilmeyi kabul etmemiş olan herkesten tarafa olduğum gibi” şeklindeki ifadelere yer verdi.

Hatice katılmış olduğu özel bir televizyon programı içerisinde hem Muammer Ketenci’ye, hem ise kendisine gerçekleştirilen eleştirilere cevap verdi. Hatice konuştuğu esnada gözyaşlarını da hiç bir şekilde tutamadı. Hatice ise, Muammer Ketenci’nin defile gerçekleşmeden önce bu denli bir şey yapacağından haberinin olduğunu ve yapmış olduğu hareketin sonrasında ise Muammer’in ”ortalığı yıktın ve süperdin” ifadeleri ile yorum yapmış olduğunu da açıkladı.