Denizli ili içerisinde 2 tane otomobilin çarpışması sonrasında gerçekleşen trafik kazası esnasında şoförlerden bir tanesi öldü, ötekisi ise yaralandı.

Edinilmiş olan bilgiye bakılır ise bu kaza, Çameli – Fethiye yolunun Garajlar bölgesinde gerçekleşti. İddialara bakılırsa, Çameli yönünden Fethiye yönüne doğru seyir halinde bulunan Şahin Ö. idaresinde olan 20 AAC 661 plakasına sahip otomobil, aynı yönde yer alan Harun Oral’ın kullanmakta olduğu 20 SP 465 plakasına sahip otomobile çarptı. Otomobiller kazanın etkisi ile birlikte savruldu. Öteki sürücülerin ihbarda bulunması üzerine olayın yaşandığı yere sağlık ile birlikte itfaiye ve de jandarma ekipleri yönlendirildi. Kısa zaman içinde olayın yaşandığı yere gelmiş olan Denizli Büyükşehir Belediyesinin İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı bulunan ekipler, otomobil içerisinde sıkıştığı görülen Oral’ı çıkartıp sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri ise yaralı durumdaki sürücüleri olayın yaşandığı yerde gerçekleştirilen ilk müdahalenin sonrasında tedavi etmek amacıyla Çameli Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Şoförlerden ise kaza esnasında ağır bir şekilde yaralanmış olan Harun Oral, hastanede gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Şahin Ö.’nün de tedavisinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı. Jandarmanın kaza ile alakalı başlatmış olduğu tahkikat devam ediyor.