Kısa bir zaman öncesinde aşk yaşamaya başladıkları öğrenilen Ece Sükan ile Uğur Güven, geçtiğimiz gece İstanbul Bebek’te adeta aşka geldi. Arkadaşları ile buluşmuş olan ikili gece geç saatlere kadar mekan içerisinde oturarak sohbet etti. Romantizmin dozunu çok fazla arttırmış olan Sükan ile Güven, birbirlerini adeta öpücüklere boğdular.

Ümit Benan’dan 2017 senesinde boşanmış olan Ece Sükan kısa bir zaman öncesinde Uğur Güven’le flört etmeye başlayarak magazin sayfalarında yer almaya başlamıştı..

Ece Sükan Kim?

Ece Sükan, 1977 tarihi içerisinde Ankara ilinde dünyaya geldi. İlkokul ile birlikte ortaokul ve de liseyi TED Ankara Koleji’nde okudu. Piyanoyla ilgili ders aldı. Çocukluk senelerinde TRT’de uzun bir zaman boyunca Kayahan’la Cumartesiden Cumartesiye ismine sahip program içerisinde sunuculuk yaptı. Uzun Çoraplı Pippi ile birlikte Susam Sokağı benzerindeki çizgi filmlere ise seslendirmeler yaptı.

Ankara Devlet Opera Balesi içerisinde 3 senelik bir bale eğitimi aldı ve burda 2 sene de oyunlarda görev gerçekleştirdi. 1998 senesi içerisinde ODTÜ psikoloji bölümü içerisinden mezun oldu. Best Model of Turkey 1998 yarışması esnasında üçüncülük kazanmayı başardı. Bu özel başarısının sonrasında ise profesyonel bir şekilde mankenlik yapmaya başlayan Ece Sükan, NewYork içerisinde ‘Fashion Institute of Technology’ ismine sahip okulda özel eğitimler aldı. Öğrencilik senelerinde bir radyoda DJ’lik yapmış olan Ece Sükan, mezun olduktan sonrasında ise İstanbul iline yerleşti. Hem modellik yapmaya başladı hem ise bir tane moda dergisi içerisinde moda editörlüğünü yaptı.