Türk Sineması’ndaki usta isimler arasında yer alan Nebahat çehre, geçmiş olduğumuz gün yemek yemek amacıyla gitmiş olduğu Tarabya’da çok fazla panik dolu anlar yaşamış oldu. Kullanmakta olduğu aracın direksiyonu kitlenmiş olan Çehre’nin yardımına ise çevrede yer alanlar yetişti.

Aşk-ı Memnu isimli dizi ile birlikte akıllara kazınmayı başaran usta oyunculardan biri olan Nebahat Çehre, geçmiş olduğumuz akşam Tarabya’da yer alan bir balıkçıda objektiflere yakalandı.

Lokantadan çıktıktan hemen sonra aracına binmiş olan Çehre’nin direksiyonu kitlendiği için orada çok kısa zamanlı bir panik yaşamış oldu. Muhabirlerin yanından ayrıldıktan sonra aracına binmiş olan Çehre, bindiği esnada direksiyonunun kitlenmiş olduğunu fark etti. Nebahat Çehre’nin imdadına ise resmini çekmekte olan muhabirler yetişti.

Posta’da açık bir şekilde yer alan habere bakılır ise; Çehre açıklamasında ”Bir anda ne yapacak olduğumu şaşırdım. Bu anları da çektiniz mi?” ifadelerine yer vererek güldü.

Oynamış olduğu diziler ile birlikte sinema filmleri içerisinde sürekli olarak zengin kadınları canlandırmakta olan Nebahat Çehre yapmış olduğu bir açıklamasında isyan etmiş ve sonrasında ise; ”Artık Köşkten çok bıktım, birazda varoşu oynamayı istiyorum.” ifadelerine yer vermişti.