Birkaç ay öncesinde 50 yaşına girmiş olan model, tatil pozları ile birlikte sosyal medyayı adeta sallamış oldu. Modellerden biri olan Helena Christensen, Porto Rico tatili içerisinden yapmış olduğu paylaşımlar sayesinde takipçilerini adeta büyülemiş oldu.

Helena Christensen en son David Beckham’la yakınlaşmasından dolayı gündeme gelmişti. İddialara bakılır ise; Beckham, Amerika Birleşik Devletleri’ne gitmiş olduğu dönemler içerisinde futbolcu menajerlerinden Dave Gardner ve de sevgilisi Liv Tyler’la sık bir şekilde görüşmekte. Christensen ise ünlü durumdaki çiftin yakın arkadaşlarından birisi.

Gardner ile Tyler aracılığıyla Helena Christensen’la tanışmış olan Beckham’ın, ünlü modele karşı bulunan ilgisi ve yakınlığının ise Victoria Beckham’ı çileden çıkartmış olduğu konusundaki iddialar basına açık bir şekilde yansımıştı.

1 tane çocuk annesi olan Christensen, sosyal medya hesabı üzerinden patlaşmış olduğu cesur pozlar sayesinde gündem oldu. Ünlü durumdaki modelin bazen sahil içerisinde bazen ise odasında çekilmiş olan pozlarına takipçilerinden çok fazla bir sayıda beğeni gelmiş oldu. 1980’li senelerin sonunda kariyerine başlamış olan Helena Christensen, 1990’lı senelerin en gözde modellerinden bir tanesiydi.

Danimarka asıllı bir baba ve Peru asıllı bir annenin kızı olarak dünyaya gelen Christensen, aktörlerden biri olan Norman Reedus ile 5 sene devam eden bir evlilik gerçekleştirdi. Bu söz konusu evlilikten ise şu an içerisinde 19 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan bir oğlu bulunuyor.