Juventus kulübünün süperstarı olan Cristiano Ronaldo’yla alakalı olarak Rusya’dan çok çarpıcı bir iddia ortaya atılmış oldu. Ronaldo ve eski sevgilisi olan Irina Shayk’ın ilişkilerine başlamadan öncesinde bir sözleşme imzalamış olduğu, sözleşme bittikten sonra ayrılmış oldukları ve ilişkilerinin reklam maksatlı olduğu ileri sürüldü.

Rus televizyonculardan biri olan Viktoriya Bonya; Ronaldo ile Irina Shayk’ın ilişkilerine başlamadan daha önce 5 senelik bir sözleşme imzalamış olduklarını ve yapmış oldukları bu sözleşmenin zamanı bitince ise ayrılmış olduklarını ifade etti.

Rus aktris ve aynı zamanda televizyon sunucularından Viktoriya Bonya, yapmış olduğu özel program içerisinde Ronaldo’nun Rus modellerden biri olan Irina Shayk’la ilişkisinin reklam maksatlı olduğunu açık bir şekilde ifade etti. Bonya, açıklaması içerisinde; ‘Cristiano Ronaldo ve Irina Shayk, 5 senelik bir zaman için sözleşme imzaladı. Sözleşme bittiği zaman ise hemen ayrıldılar. Şimdiki kadınlar ise hemen her şeyi yapmaya hazır bir durumdalar. Ronaldo’nun şu anda ilişkiye başlamış olduğu kız arkadaşı da bildiğim kadarı ile sözleşmeli. Ben bu şekilde bir şeyi hayatta yapamazdım. Ciddi bir aile ve gerçek bir koca isterdim.’ ifadelerine yer vererek konuştu.