Denizli ili içerisinde dondurma dükkanının açılışını gerçekleştiren bir tane esnaf, açılış günü kapsamında tam tamına 120 kilogramlık bir dondurmayı vinç yardımı ile havaya kaldırdı, bıçak ve satırlar ile kesti ve vatandaşlara ikram etti. Yarım saat içinde tükenmiş olan dondurmanın kesimle beraber dağıtımı esnasında ise çok renkli görüntüler oluştu.

Denizli ili içerisinde Merkezefendi ilçesinin Gazi Bulvarı üstünde dondurma dükkanı açmış olan İlhan Aydınlık adlı esnaf, açılış günü kapsamında çok ilginç bir yöntem kullanarak vatandaşlara dondurma ikram etmiş oldu. Aslen Kahramanmaraş’lı olduğu bilgisine ulaşılan Aydınlık, 120 kilogram ağırlığıdaki dondurmayı vinç yardımı ile kaldırdı ve orada yer alan vatandaşlara ikram etti.

Denizli ilinde yaşamını devam ettiren yoğun ilgi göstermiş olduğu açılış töreni kapsamında, satır ve bıçaklarla kesilmiş olan dondurmalar adeta kapış kapış bir şekilde gitti. Vatandaşlar ise, bedava dağıtımı yapılan bu dondurmadan alabilmek amacı ile adeta birbiri ile yarıştı. Vatandaşlardan bazıları ise kendi bıçaklarını getirerek vince asılı durumdaki devasa dondurmadan kesti ve bedava dondurmanın tadını çıkartmış oldu.