24 yaşında bulunan modellerden Joy Corrigan, Miami sahilleri içerisinde gerçekleşmiş olan bikini çekimleri esnasında, birbirinden iddialı çok özel pozlar vermiş oldu.

Seçkin durumdaki markaların reklam yüzü olarak tanınan 24 yaşında bulunan genç modellerden Joy Corrigan, bu kez bir plaj giyimi markasının çekimlerine özel olarak kamera karşısına geçti. Çekimlerde tek omuzlu ve tamamen nude tonlar taşımakta olan bir bikini giymiş durumdaki Victoria’s Secret meleği, kameralara çok iddialı pozlar vermiş oldu.

Ateşli durumdaki modele, meslektaşlarından biri olan Marlaina Pate de eşlik etmiş oldu. Tamamen kusursuz olan fiziği sayesinde gören herkesi mest eden Joy, 1.77 boyuna sahip ve resim yapmaya çok fazla bayılıyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nin North Caroline eyaleti içerisinde yaşamını sürdüren sıradan bir kasabalı iken, 14 yaşında almış olduğu bir modellik teklifi sayesinde bu ışıltılı dünyaya adım atmış oldu. 18 yaşına bastığı zaman ilk iş olarak bir ajansa kaydolan Joy, pek çok ünlü derginin sayfaları içerisinde yer almanın yanında, müzik klipleri ile birlikte reklam filmlerinde de rol almış oldu.

6 tane erkek ve 3 tane kız kardeşle büyümüş olan ateşli modelin en sevmekte olduğu spor ise at yarışı. Bir dönemler ‘Çıplaklığa bayılıyorum’ şeklindeki sözünden dolayı magazin gündemine bomba gibi düşmüş olan güzel model, şimdilerde ise Miami’de yaşamını sürdürüyor. Sosyal medyayı da çok aktif bir şekilde kullanmakta olan Joy Corrigan’ın, Instagram üzerin tam tamına 653.000 tane takipçisi bulunmakta.