Genç şarkıcılardan biri olan Barış Akarsu, 12 sene önce geçirmiş olduğu trafik kazası esnasında yaşamını yitirdi. Akarsu’nun annesi ise dün konuk olarak katıldığı 2. Sayfa isimli programda gözyaşları içerisinde oğlunun ölmeden önceki son zamanlarını anlattı.

Gözü yaşlı durumdaki annenin anlatıklarını izlemiş olan ünlü türkücülerden Sevcan Orhan ise canlı yayın esnasında gözyaşlarına hiç bir şekilde hakim olamadı.

Doğum gününde yani 29 Haziran tarihinde Bodrum’da geçirmiş olduğu trafik kazası sonrasında, 4 Temmuz 2007 senesinde yaşamını kaybeden Barış Akarsu’nun annesi program esnasında şu ifadeleri kullandı;

”Oğlumdan ayrılacak olduğum hiç bir şekilde aklıma gelmezdi. Hepimizin gidecek olduğu yer ise orası. Kaza zamanında ben kız arkadaşı ile arabada kavga ettiklerini sanmamaktayım. Benim oğlum hiç bir şekilde onu yapmaz. O gün de Barış’ın doğum günü yani 29 Haziran’dı… 5 gün boyunca hastane içerisinde oğlumun yanındaydım, korkarsın diyerek hiç bir şekilde göstermediler. Vefat etmeden öncesinde ise oğlumla el ele bir durumdaydık. Halen ”anne ben geldim” şeklinde gelip konuşacakmış gibi beklemekteyim onu. Eşyaları halen evimde, 12 seneden beri oğlumun kokusu ile yaşamaktayım. Barış’ın hayranları ise benim kolum ve kanadım oldu, hiç bir şekilde yalnız kalmadım.”