YouTube ve aynı zamanda blogger yıldızlarından biri olan Cassidy Valentine, dudak dolgusu yaptırarak ekran üzerinde çok daha güzel görünmeyi istemişti. Fakat genç yaştaki kadın için işler hiç bir şekilde ummakta olduğu gibi gitmedi. 21 yaşında bulunan fenomenlerden Cassidy Valentine, kanalı içerisinde yaklaşık olarak 300.000 tane abonesi bulunan YouTube yıldızıydı. Kameranın önünde özgüveninin çok daha düşük olduğunu ifade eden bir blog yayınlamasının hemen sonrasında kendisine ücretsiz bir şekilde dudak enjeksiyonları sunmakta olan bir klinikle temasa geçmiş oldu.

Blogger kendisine sunulan bu teklifi kabul etti fakat takipçilerini etkilemeyi istemediğinden dolayı uygulamayı bedava bir şekilde değil ödeme yapıp gerçekleştirmeyi tercih etti. Fakat Cassidy’nin dikkat etmemiş olduğu farklı bir detay bulunuyordu, o ise bu enjeksiyonun alanında tamamen uzman bir tane doktor tarafından değil de orada görevli bir güzellik uzmanının tarafından yapılmakta olduğu. Cassidy’nin dudakları enjeksiyon işleminden hemen sonra saatler içerisinde şişmeye ve mavi bir renge dönmeye başladı. Güzellik merkezi ise genç yaştaki kadının bütün endişelerini giderdi ve şişmemesi amacıyla antihistaminikler alması konusunda öneride bulundu fakat şirkete güvenmemekte olan Cassidy, 2. bir klinik ile temas ettiği zaman kendisine dudaklarının ölmek üzere ve bir tane atardamarın tıkalı durumda bulunduğundan dolayı ”nabzını kaybetmiş oldu” ifade edildi.

Klinik ise genç yaştaki kadını hemen acile yönlendirdi ve hızlı bir şekilde tedavisine başlandı. Cassidy yaşamış olduklarıyla alakalı bir şekilde ”Eğerki 2. klinik ile iletişim kurmamış olsaydım dudaklarımıla birlikte hemen sonrasında da ruh sağlığımı komple kaybedebilirdim” ifadelerine yer veriyor. Cassidy ayrıca reklam anlaşmaları gerçekleştiren ünlü isimleri takip etmekte olanlara da ”Fenomenlerin kullanmış olduğuklarına da her zaman güvenmeyin. Onlar genel olarak yalnızca ücretsiz olduğundan dolayı bu şekilde şeyleri kabul etmekteler. Başınıza bir şey gelmeyecek olduğunun da garantisi bulunmuyor.” ifadelerine yer verdi.