Kibariye’nin 19 yaşında bulunan kızı Birgül dün akşam üzeri karakolluk oldukları kişi ile nikah masasına oturarak dünya evine girdi. Kibariye’nin 75 yaşında bulunan annesi Makbule Tokmak ise torununun düşünü içerisinde dans ile birlikte adeta damga vurmuş oldu.

Sahnelerin güçlü seslerinden biri olan Kibariye dün akşam kızı olan Birgül Küçükbalçık’ı evlendirmiş oldu. Düğüne de Kibariye’nin 75 yaşında bulunan annesi Makbule Tokmak’ın yapmış olduğu dansı adeta damga vurdu. Tokmak, müzik eşliği ile torununun düğünü içerisinde bütün kurtlarını dökmüş oldu.

Şarkıcılardan biri olan Kibariye’nin kızı Birgül Küçükbalçık, bir dönemlerde rızası bulunmadan cinsel ilişki yaşamış olduğu ileri sürülen Bülent Burak Uçak adlı kişi ile dün akşam Ataköy Marina’da dünya evine girdi.

Düğüne ise sanat camiası içerisinde çok az sayıda kişinin davet edilmesi gözlerden hiç bir şekilde. Çift 2015 senesi içerisinde karakolluk olmuştu. O dönemlerde ise bu duruma müdahale etmek amacıyla devreye Aile ile Sosyal Politikalar Bakanlığı da girme konusunda bir karar almıştı..

Bu düğünde nikah şahitliğini ise Sedat Peker yaptı.