Uğramış olduğu silahlı saldırı sonucunda senelerdir İzmir ilinde yaşamını sürdüren ünlü sanatçılardan İbrahim Tatlıses, Alsancak içerisinde yeni bir tane iş yeri daha açmış oldu. Restoranın açılışı için eski eşi Derya Tuna ile birlikte oğlu İdo Tatlıses ve de kızı Dilan Çıtak’la katılmış olan İbrahim Tatlıses, röportajın bir bölümünde ise eski eşine ”hanım” şeklinde seslenmesiyle akıllarda da bir soru işareti bırakmayı başarmış oldu.

İzmir iline yerleşmiş olduğunu ve artık İzmirli olduğunu açık bir şekilde ifade eden Tatlıses, basın mensupları tarafından sorulan; ”Sizi İzmir iline bağlayan şey nedir?” şeklindeki soruya da ”aşk” şeklinde bir cevap verdi. Tatlıses ayrıca; ”Yerleşmek ile kalmadım ve bütün herkesi de buraya getirdim. İzmir ilinin aşkı, İzmir iline karşı olan sevgim. 35 yıl boyunca buranın ekmeğini yedim hep ben; ve gördüm ki ben 40 yıl boyunca boşu boşuna yaşamışım. İzmir’ ilini çok seviyorum, sevilmeyecek bir memlekette değil zaten” ifadeleri ile konuştu.

Derya Tuna ise röportaj esnasında araya girip; ”Bir adetta İstanbul’a açar ise ciğerci” ifadelerine yer verirken, ünlü durumdaki sanatçı ise; ”İstanbul ili bitti hanım bitti. İstanbul ilini artık kapatıyorum. Orada da var bir kebap salonu. Orayı da İzmir’e taşıyacağım” şeklinde bir cevap verdi. Tatlıses’in Derya Tuna’ya bu şekilde seslenmiş olması ise akıllara”Tekrar mı beraberler” şeklindek soruyu getirdi.

İbrahim Tatlıses, bir program içerisinde 2001 senesinde boşanmış olduğu eski yaşam arkadaşı Derya Tuna ile alakalı olarak, ”İkimizin evleri içerisinde odalarımız bulunuyor. Birbirimize saygıdan farklı bir şey asla duymayız. O benim bir ana kraliçemdir, o şekilde de kalacak” ifadelerine yer vermişti.