Medyum Memiş’ten bir tokat yedikten sonra Türk televizyon tarihine geçmiş olan ve gerçekteki ismi Hacı Aydoğan olan Medyum Keto, yaşamını sürdürdüğü huzurevinde yaşamını yitirdi.

Gerçek ismi Hacı Aydoğan olan ve Türkiye içerisinde medyumların ekranlar üzerinde yer aldığı dönemlerde isminden en fazla söz ettirmeyi başaran Medyum Keto’dan sevenlerini çok fazla üzecek bir haber gelmiş durumda. En son ameliyatını 6 ay öncesinde gerçekleştirmiş olan, toplamda da 3 defa beyin ameliyatı geçirmiş olan Keto yaşamını yitirdi.

Bir televizyon programı içerisinde Medyum Memiş’ten tokat yiyip gündeme gelmiş olan ve daha sonrasında ise ekranlarda hiç bir şekilde görünmemeye başlayan Medyum Keto’nun, huzurevi içerisinde yaşamını yitirmiş olduğunu da Onur Akay resmi bir şekilde duyurdu. Gaziantep ilinde dünyaya gelen Keto, doğuştan bir kekemeydi ve televizyon ekranları üzerinde kendisinde metafizik ile birlikte olağanüstü hisler fark etmiş olduğunu söylemekteydi.

Özellikle de 1990’lı seneler içerisinde sanat camiası ile birlikte iş dünyasından çok ünlü durumdaki isimlerin dikkatini çekmeyi başaran ve siyasetçilerden bazılarının danışmanı olarakta medyumluk yapmış bulunan Keto, o dönemler içerisinde nerdeyse her gün televizyon kanallarına çıkıyordu.