Ünlü şarkıcı ile oyunculardan Lady Gaga, her sene gerçekleşen yardım gecelerinden MET Gala içerisinde sunuculuk yapacaktı. Bu söz konusu haber duyurulduğu an itibariyle Lady Gaga hayranları da şarkıcının tam olarak nasıl bir kostüm giyecek olduğunu merak etmeye başlamış durumdaydı. Hayranlarının meraklarını hiç bir şekilde boşa çıkartmamış olan Gaga, dün akşam gerçekleşen gece esnasında 4 değişik kıyafet giyip isminden söz ettirmeyi başardı.

Gece esnasında sunuculuk yapacak olduğunu duyurduktan sonrasnda giyeceği kıyafetlerden dolayı 6 günden beri bacaklarını tıraş etmemekte olduğunu ifade etmişti. 33 yaşında bulunan Gaga, dün akşam gerçekleştirilen gece esnasında şovuna Brandon Maxwell’in tasarladığı eflatun renkli elbisesi ile başladı. Şarkıcının gecenin başlarında tercih etmiş olduğu fuşya elbisesi ihtişamından ötürü yayın esnasında kıyafetini taşamakta olan yardımcıları dahi vardı.

İlk kıyafeti ile birlikte gözleri doldurmayı başaran Lady Gaga’nın daha sonrasında ise fuşya elbisesinin önü aniden açıldı ve içinden ise devasa boyutta bir siyah elbise çıkmış oldu. Gaga’nın siyah elbisesi üzerinde dikkat çekmiş olan bir başka detay da vücudunda yer alan dövmeler oldu.

Şovuna ara vermeden devam etmiş olacak Lady Gaga, ilerleyen dakikalar içerisinde siyah renkli bir tane şemsiye açtı ve siyah elbisenin içerisinden tekrar eflatun bu defa da düz ve dekoltesi bulunan bir elbise çıktı. Şovuna fazlasıyla iyi bir şekilde hazırlanmış olan Gaga, mimiklerinin yanı sıra hareketleri de adeta göz kamaştırmış oldu.

Şovunun en son aşamasına geçmiş olan Lady Gag’ya ise elbiseyi tasarlayan Brandon Maxwell yardımcı oldu. En son eflatun renkli elbisenin fermuarı açıldı ve sonrasında ise Gaga iç çamaşırına benzeyen bir kostüm ile kaldı. File çorapları ile birlikte devasa topuklu ayakkabılarıyla kalmış olan Gaga yapmış olduğu dans sayesinde adeta ilgi odağı haline geldi.