Karayolu Trafik Güvenliği Haftası’nın açılışından dolayı Denizli kent merkezi içerisinde sergilenmekte olan hasarlı otomobil vatandaşlar tarafından çok büyük bir ilgiyle incelendi. Kaza esnasında hurdaya önmüş olan otomobilin durumu ise gören herkesi adeta şaşkına çevirmiş oldu.

Denizli ili içerisinde Vali görevinde bulunan Hasan Karahan ve de Denizli Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Osman Zolan’ın katılımlarıyla Karayolu Trafik Güvenliği Haftasının açılış töreni gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesinin önünde gerçekleştirilmiş olan bu etkinliğe trafik kazaları için müdahale de bulunan ekipler de katılım gerçekleştirdi. Program dahilinde trafik polisleri, AFAD ile birlikte Kızılay ekipleri de stant açmış oldu. Kaza yapmış olan ve adeta hurda yığını durumuna gelmiş olan bir araç ise şehrin göbeğinde açık bir şekilde sergilendi. Vatandaşlar ise hurda haline gelen otomobili çok büyük bir ilgi ile inceledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Osman Zolan ile birlikte Denizli Valisi görevinde bulunan Hasan Karahan ise vatandaşların çok daha dikkatli olması amacıyla çeşitli uyarılarda bulunmu oldular. Trafik üzerinde yayanın önceliğine vurgu yapmış olan Karahan ise; ”Bu husus içerisinde ilimizde duyarlılığı arttırabilmek ve yayaların haklarına çok daha fazla dikkat çekebilmek maksadıyla bugün burada bulunuyoruz. Denizli ilimizi çeriisnde bir kaza olmamasını istemekteyiz. Mümkün değil ise bile bunu en aza indirgemeyi istemekteyiz. Bu hususta tüm ilgililer üstüne düşeni yapmaktalar. Tabii kide dönüp dolaşıp insan unsuruna dayanmakta” ifadelerine yer verdi.