Denizli ili içerisinde Büyükşehir Belediyesinin Kent Konseyindeki Kadın Meclisi, Bayramyeri Meydanı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinlikle beraber Anneler Günü’nü kutlamış oldu. Etkinlik kapsamında, alanda yer alan kadınlara ise karanfil dağıtımı yapıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kent Konseyinde yer alan Kadın Meclisi, Anneler Günüyle alakalı etkinlikler dahilinde Bayramyeri Meydanı içerisinde kadınlarla bir araya gelmiş oldu. Etkinliğe ise, Büyükşehir Belediyesinin Kent Konseyi Başkanı görevinde bulunan Ali Değirmenci, Kadın Meclisinin Başkanı görevinde bulunan Bilsen Özen, El Emeği Pazarının Başkanı görevinde bulunan Ayşe Alancı, Kadın Meclisini yürütme kuruluyla beraber vatandaşlar katılım gerçekleştirdi. Anneliğin dazlası ile önemli bir duygu olduğunu açık bir şekilde ifade etmiş olan Kent Konseyinin Kadın Meclisi Başkanı görevinde buluna nBilsen Özen, bütün annelerin Anneler Gününü kutlamış oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kent Konseyi Başkanı görevinde bulunan Ali Değirmenci de, annelerin kıymetlerinin bilinmesi gerekli olduğunu ifade ederek; ”Vefat etmiş olan annelerimize de rahmet dilemekteyim. Annelerin duaları bu dünya üzerinde alınabilecek en güzel durumdaki dua. Bizler ise, cennetin annelerin ayakları altına serili bir durumda olduğuna inanan bir dine mensubuz. Annelerin yüzlerinin gülmüş olduğu, huzur bulmuş olduğu bu güzelliklere vesile olan daha pek çok anneler gününe yeniden kavuşmak dileği ile anneler gününüz kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.