Denizli ilinin Merkezefendi Belediyesine bağlı olarak çalışan zabıta ekipleri, ilçe içerisinde faaliyet göstermekte bulunan fırınlarda, pide gramajının yanı sıra hijyene yönelik olarak özel bir denetim gerçekleştirdi.

Merkezefendi Belediyesine bağlı olarak çalışan Zabıta Müdürlüğünün ekipleri, ilçe sınırlarında yer alan fırınlar içerisinde ramazan pidesiyle alakalı bir denetim yaptı. Pide gramajlarının yanında yapılışı ile birlikte hazırlanışını da detaylı bir şekilde kontrol etmiş olan zabıta ekipleri, genel bir durumdaki hijyen şartları ile birlikte işyerlerinin ruhsatlarıyla alakalı kontrollerini de gerçekleştirdi. Halkın çok daha güvenli ve daha kaliteli bir hizmet alabilmesini sağlamak maksadıyla gerçekleştirilmiş olan sıkı denetimler esnasında zabıta ekipleri, herhangi bir şekilde olumsuzlukla karşılaşmamış oldu.

Merkezefendi Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi’nden Şeniz Doğan, insan sağlığıyla alakalı olarka herhangi bir olumsuzluğun meydana gelmemesi amacıyla denetimlerin devam edeceğini de ifade ederek; ”Ramazan ayının gelmiş olması ile beraber sofralarımızdan eksik durumda bulunmayan ramazan pidesini, temiz ve tamamen gramajına göre vatandaşlarımıza ulaştırmayı çok istiyoruz. Zabıta ekiplerimiz ise bu maksatla denetimlerini de çok büyük bir titizlikle gerçekleştirmektedir. Şu zamana kadar yapılmış olan denetimler esnasında herhangi bir şekilde olumsuzlukla karşılaşmadık. İlçemiz genelinde yer alan denetimlerimiz ise kesintisiz olarak sürece” ifadelerine yer verdi.