Şubat ayı içerisinde sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımın alt kısmına yazmış olduğu yorumla ailelerine bir tane kız bebek katılacak olduğunu açık bir şekilde ima etmişti. Fakat Esra Erol ise, eşinin yapmış olduğu paylaşımını kısa zaman içerisinde yalanlayıp tamamen bir yanlış anlaşılma olduğu konusunda açıklama yapmıştı. Ali Özbir ise, bu defa da Anneler Günü içerisinde yapmış olduğu bir paylaşımla bebek müjdesini vermiş oldu.

Eşi olan Esra Erol’un anneler gününü kutlamakta bulunan bir mesaj paylaşan Ali Özbir bu mesaj içerisinde kullanmış olduğu: ”2 tane paşamın annesi yolda olan bebişin annesi… Anneler gününü kutluyorum. Tabi ki de doğum gününü de hiç bir şekilde unutmadım o ise storyde bakmanızı tavsiye ediyorum” şeklindeki ifadelerine yer vererek bir defa daha takipçilerini heyecanlandırmış oldu.

Özbir’in takipçilerinden bazıları ”hayırlı olsun” şeklinde mesajlar yazarken bazıları ise Şubat ayı içerisindeki bebek müjdesi haberine atıfta bulunup bunun da daha yeni bir şaka olabileceğini ifade etti.

Eşinin yapmış olduğu bu paylaşımının sonrasında ise Erol’dan açıklama da hiç bir şekilde gecikmedi. Erol yapılan bu paylaşımın alt kısmına ”Allah isteyenler için nasip etsin; şaka bu tabii ki de” şeklinde bir cevap yazdı.