Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC)’nin Başkanı görevinde bulunan Osman Nuri Boyacı ile birlikte yönetim kurulunun üyeleri, Basın İlan Kurumu (BİK)’nun Denizli Şube Müdürü görevinde bulunan Murat Yürekli’ye hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştirdi.

BİK Ordu Şubesinin Müdürlüğü’nden Denizli iline ataması gerçekleştirilen Yürekli’ye ziyarette bulunan DGC’nin Başkanı görevinde bulunan Boyacı, Yürekli’ye Denizli ilinin basınıyla alakalı olarak bir bilgi aktardı.

Yürekli’ye yönetim kurulunun üyeleriyle beraber hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş olduklarını da açık bir şekilde ifade etmiş olan Boyacı konuşmasında ise; ”İlimize ataması gerçekleştirilmiş olan BİK Şubesinin Müdürü görevinde bulunan Murat Yürekli Beye görevi içerisinde başarılar dilemekteyim. DGC olarakta Denizli ilindeki basınının genel açıdan daha güçlenmesi hususunda kendisiyle sürekli olarak bir işbirliği içinde bulunacağız.” ifadelerine yer verdi.

Yürekli ise, gerçekleştirilmiş olan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti açık bir şekilde dile getirip Boyacı ile birlikte yönetimine de teşekkür etmiş oldu.

Denizli ilinin medya açısından çok daha dinamik bir kent olduğunu açık bir şekilde ifade etmiş olan Yürekli; ”Herkesle iletişimleri en üst seviyede tutma çabasında olacağım.” şeklindeki ifadeleri ile konuşmasına son verdi.