Denizli ilindeki Pamukkale ilçesi içerisinde çalılık bir alanda gürültü duymuş olan vatandaşların, bir insanın yamaçtan aşağıya düştüğü şeklindeki ihbarı, polis ekipleri ile birlikte AFAD ekipleri ve de itfaiye ekiplerini harekete geçirmiş oldu. Bölge içerisinde yapılmış olan aramalar esnasında herhangi bir bulguya ulaşılmamışken, gürültünün nedeninin ise ağaçlık alanda gezinmekte olan yaralı bir tane domuz olduğu ortaya çıkmış oldu.

Olay ise, saatler 00:30 civarında Kervansaray Mahallesinde yer alan Mevlana Caddesi içerisinde gerçekleşti. Çalılık bir alan içerisinde manzarayı izleyip zaman geçirmekte olan kişiler, gelmiş olan sesleri duyduktan sonra, bir insanın yaklaşık olarak 30 metrelik yüksekte yer alan yamaçtan aşağıya yuvarlanmış olduğunu iddia ederek ihbarda bulundu. İhbarlar üzerine bölgeye hemen polis ekipleri ile birlikte itfaiye ekipleri, AFAD ekipleri ve de sağlık ekipleri yönlendirildi. Gelmiş olan ekipler, bölge içerisinde el fenerlerinin yardımıyla yaklaşık olarak 1 saat süresince arama gerçekleştirdi, fakat herhangi bir ize hiç bir şekilde rastlayamadı. Daha sonrasında ise ağaçlık alanda yer alan yaralı bir tane yaban domuzu bölgeden kaçıp hızlı bir şekilde uzaklaştı. Ekipler ise arama çalışmalarını sona erdirirken, vatandaşların duymuş olduğu gürültüyle beraber seslerin domuzdan gelmiş olduğuna kanaat getirildi.

Bir tane ayağı aksamakta olduğu görülen bu yaban domuzunun ormanlık alan içerisinden kaçmış olduğu anların görüntüsü, çevrede yer alan bir tane vatandaşın cep telefonu kamerasına yansımış durumdayken, ekiplerin ise olası bir şekilde düşme olayına karşı çevrede belirlenmiş olan noktaları da didik didik bir şekilde arama yapması da çok fazla dikkat çekti.