O3 Medya şirketinin yapımcısı konumunda yer aldığı, başrollerinde ise Özcan Deniz ile birlikte Aslı Enver, Salih Bademci, İpek Bilgin, Tamer Levent ve Fırat Tanış’ın paylaşmış olduğu İstanbullu Gelin isimli dizi, 3 senelik ekran yolculuğunu sona erdirdi. İstanbullu Gelin isimli dizinin 87. ve de final bölümü ise 31 Mayıs Cuma akşamında ekranlara geldi. Dizideki başrol oyuncularından Aslı Enver’in duygusal durumdaki vedası da bütün herkesi çok duygulandırdı.

İstanbullu Gelin isimli dizide kocası Garip’in ölmezi ve alzheimer hastalığının ilerleme göstermesiyle zor günler yaşamakta olan Esma Sultan, geçmiş olduğumuz bölüm içerisinde Süreyya’dan kendinin ölümü için yardımcı olmasını talep etmişti. Süreyya ise bu şoke eden tekliften sonra kabuslar görmeye başlamıştı. Boranlar ise tekrardan mutlu günler yaşanmaya başlamış durumdayken, Esma Sultan’ın ani bir şekilde ölmesi herkesi çok fazla yıktı. Esma ise, konağın bahçesi içerisinde kahvaltı ettiği esnada yaşamını yitirdi. Süreyya ise, Esma’yı kahvaltı masası içerisinde ölmüş bir durumda buldu.

İstanbullu Gelin isimli dizinin final bölümü içerisinde Esma’nın ölmesinin 7 sene sonrası ekrandaydı. Boranlar konak içerisinde hep beraber yaşamayı sürdürürken, Süreyya’nın ise 40. doğum gününü kutlamış oldular. Esma’nın da ölmeden daha önce bir arkadaşına vermiş olduğu ve Süreyya’nın 40. doğum günü esnasında teslim etmesini talep ettiği bir mektup ortaya çıkmış oldu. Esma’nın bu söz konusu mektubu ise herkesi çok fazla duygulandırdı. Final olan son sahne içerisinde ise Boranlar bahçelerinde keyifli bir şekilde yemek yedikleri esnada, dizideki set ekibi ortaya çıktı. İstanbullu Gelin isimli dizinin oyuncuları ve de set ekibi final bölümünü hep beraber kutlamış oldu.