Sosyal medya paylaşımları ile birlikte fazlası ile konuşulmakta olan oyunculardan Pınar Altuğ; ”Hanımlar; saçınızı yaptırarak, yüzünüze de makyaj yaptıktan sonra kokarca gibi dolaşmayın” şeklineki açıklamasından dolayı tepkilerin odak noktasında yer almaya başladı.

Pınar Altuğ, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine yaz ile alakalı bir uyarı gerçekleştirdi ve bakımlarına daha da özen göstermelerini talep etti. Altuğ’un yapmış olduğu o özel paylaşımı ise özellikle kadınlardan çok büyük bir tepki toplamış oldu.

Çocuklar Duymasın isimli dizinin başrol oyuncularından Pınar Altuğ, Instagram hesabı üzerinden fazlası ile ilginç bir uyarı gerçekleştirdi. Havaların ısınmış olduğunu da ifade etmiş olan Altuğ, hesabı üzerinden takipçilerine şu şekilde bir uyarıda bulundu; ”Malumunuz, havalar artık çok sıcak… En azından her sabah kalktığınız zaman koltuk altlarınızı bir yıkayın.Özellikle de hanımlar; saçınızı yaptırarak, yüzünüze de makyaj yaptıktan sonra kokarca gibi dolaşmayın” ifadelerine yer verdi.

Altuğ’a takipçilerinden bir tanesi ise; ”Doğru bir söz söylemiş de sanki otobüs ile minibüse veya metroya binmekte. Pahalı durumdaki semtlerin pahalı kafeleri içerisinde oturmaktadır alt tarafı. Bu sözleri ile kimleri kastediyor ki yani ben bir set çalışanı falan olsam buna fazlasıyla alınırım” şeklindeki bir yorum ile çok fazla tepki gösterdi.