Denizli ilinin Pamukkale ilçesi içerisinde 5 tane arkadaşıyla beraber dağ yürüyüşüne çıkmış olan Esat Yoruh, yaklaşık olarak 200 metrelik yüksekte yer alan kayalıktan düştü ve yaşamını yitirdi.

Edinilmiş olan özel bilgilere bakılır ise, Esat Yoruh 5 tane arkadaşı ile beraber Bağbaşı Mahallesinde yer alan seyir terası bölgesi üzerinden İbiş Kahvesi bölgesinde bulunan dağlık alan içerisinde bir yürüyüşe çıktı. Yürüyüş esnasında ise Yoruh, halen tespit edilemeyen bir sebepten dolayı yaklaşık olarak 200 metrelik bir yüksekte yer alan kayalıklardan aşağıya düştü düştü. Bu durumla ilgili olaraksa hızlı bir şekilde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bir ihbarda bulunuldu.

AFAD ekipleri ile birlikte UMKE ekipleri, AKUT ekipleri ve de jandarma ekipleri yapılmış olan bu ihbarın hemen sonra dağlık bölge içerisinde Yoruh’u kurtarabilmek amacıyla bir çalışma başlattı. Yapılmış olan çalışmalar sonrasında ise Yoruh’un cansız bedenine ulaşıldı.

Olay yerindeki Jandarma ekipleri ise söz konusu bu olayla alakalı olarak geniş çaplı bir inceleme başlatmış durumda. Diğer taraftan 5 kişiden oluşan arkadaş topluluğunun dağa avlanabilmek amacıyla çıkmış olduğu da iddia edildi. Cansız bedenin bölgeden çıkartılabilmesi amacıyla çalışmalar devam ediyor.