Romanya’da yayınlanmaya başlayan Got Talent adlı yetenek yarışma programı içerisinde yapmış olduğu danslarla birlikte ün kazanan ve 33 yaşında bulunan dansçılardan Alla Klyshta, Almanya içerisinde yer alan bir nehirde cansız bedeni bulundu. Olayla alakalı olaraksa dansçının eski sevgilisi polis ekipleri tarafından hızlı bir şekilde göz altına alındı.

Romanya içerisinde yayınlanmakta olan Got Talent ismine sahip yetenek yarışma programı sayesinde tanınmış olan 33 yaşında bulunan başarılı dansçı Alla Klyshta’dan bir zamandan beri haber alınamamaktaydı. Rhine Nehrinin üstünde bir cesedin su üzerinde yüzmekte olduğunu görmüş olan 2 tane vatandaş olayla ilgili olarak polise ihbarda bulundu.

Polis ekipleri ise, cesedin nisan ayından bu yana kendisinden hiç bir şekilde haber alınamamış olan Alla Klyshta ait olduğunu tespit ettikten sonra 30 yaşında bulunan eski erkek arkadaşını da hızlı bir şekilde Frankurt içerisinde göz altına aldı.

Dansçının nehir içerisinde boğularak ölmemiş olduğundan kesin bir şekilde emin olmuş detektifler cinayeti bütün yönleriyle araştırmaya başlamış bir vaziyette. Dansçı ile birlikte eski arkadaşının kısa zaman öncesinde ilişkilerine son vermiş oldukları ancak birlikte çalışmayı da sürdürdükleri ifade edildi.