Türk Sineması’ndaki kötü adam rolünde tanınmakta olan oyunculardan Nuri Alço, kendinden tam tamına 33 yaş küçük durumdaki Burcu Sezginoğlu’yla dünya evine girecek. Alço evlendikten hemen sonrasında ise bir an önce baba olmayı çok fazla istemekte.

Yeşilçam filmlerinin unutulmaz oyuncularından bir tanesi olan Nuri Alço, 10 seneden beri beraber olduğu ve evlenme teklif etmiş olduğu sevgilisi Burcu Sezginoğlu’yla evlilik hazırlığına girmiş bir durumda. Usta durumdaki oyuncunun evlendikten hemen sonrasında ise baba olma konusunda isteğinin bulunduğu da ileri sürüldü.

68 yaşında bulunan oyunculardan Nuri Alço ilk eşinden 1988 senesi içerisinde boşanmış olduğundan bu yana bir daha hiç bir şekilde evlenmedi. Yeşilçam filmlerinin efsane ve de çok başarılı isimlerinden biri olan Nuri Alço’nun hiç bir şekilde çocuğu da bulunmuyor.

Konu ile alakalı olarak bir açıklama gerçekleştiren Nuri Alço; ”Şu anda aramızda herhangi bir sorun yok ancak seneler sonra çıkabilir. Bu nedenden dolayı da evlilik beni düşündürmekte.” ifadelerine yer vermişti.