Denizli ili içerisinde meydana gelmiş olan trafik kazası esnasında, seyir durumundayken kontrolden çıkmış olan bir otomobil park durumunda bulunan midibüse çarptı. Ölen veyahut yaralananın kimsenin olmadığı kaza saniye saniye güvenlik kameralarına da yansımış oldu.

Edinilmiş olan bilgilere bakılır ise, söz konusu bu kaza Pamukkale ilçesinde yer alan Topraklık Mahallesinin Halk Caddesi üstünde gerçekleşti. İddialara bakılır ise, şoförünün alkollü olduğu iddia edilen 27 AAV 68 plakasına sahip otomobil cadde üzerinde seyir durumundayken ani bir şekilde kontrolden çıkıp yolun sağ kısmında yer alan 15 DM 464 plakasına sahip midibüse arka taraftan çarptı. Kaza esnasında ölen veyahut yaralanan hiç kimse olmadı. Kazadan sonra da alkollü olduğu iddia edilen otomobil şoförü olayın yaşandığı yeri terk etti. İhbarda bulunulmasının üstüne olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden trafik ekipleri de çeşitli incelemeler gerçekleştirdi.

Yaşanmış olan bu kazanın anı da güvenlik kameralarına saniye saniye yansımış oldu. Görüntülere bakıldığında, kontrolden çıkmış olan otomobilin ani bir şekilde park durumunda bulunan midibüse çarpması ve yan dönüp durması bulunuyor.. Görgü tanıklarının iddialarına bakılır ise araçtan inmiş olan şoför yolun kenarında bir zaman boyunca oturduktan sonra polis ekipleri gelmeden olayın yaşanmış olduğu yerden ayrıldığı ileri sürüldü.

Kazayla alakalı olarak başlatılmış olan soruşturma ise devam etmekte.