Kardashian ile birlikte Jenner ailelerinin senelerden beri süren şovlarından Keeping Up with the Kardashians’a ait yeni sezon bölümleri çok ilginç bir takım görüntüleri ortaya çıkarttı. En son ise Khloe Kardashian, eski eniştelerinden biri olan Scott Disick’la program yaptığı esnada onun hemen önünde soyundu.

Keeping Up with the Kardashians ismine sahip olan program uzun bir zamandan çok ilginç anlara sahne olmaya devam ediyor. Kardashian isimli ailenin aşırı rahat tavırlarının yanı sıra itirafları ile birlikte gündeme gelmiş olan program esnasında tekrar bomba gibi bir olay yaşanmış oldu.

Resim yapma konusunda hazırlanmış olan Khloe ile birlikte Scott Disick arasında çok büyük bir önlük anlaşmazlığı yaşanmış oldu. Eski olan enişte ise Kardashian’a giymiş olduğu önlüğü çıkartabilecek olduğunu ve bu önlüğü de bir elbise şeklinde giyebileceğini ifade ediyor. Khloe da bunun sonrasında hemen soyunmaya başlayıp; ”Sütyenimi çıkartmalı mıyım?” şeklinde sorduğu zaman da Scott cevap olarak ”Kim sana çıkartma diyebilir ki!” şeklinde bir cevap veriyor. İkilinin ekranlara yansıyan bu anları sosyal medya hesabına da adeta damgasını vurdu. Bir çok kişi ise Kardashian ailesinin yaşamış olduğu söz konusu bu anları hoş bir şekilde karşılamazken bir kısmı da ”Ne kadar da doğal insanlar” şeklinde bir yorum gerçekleştirdi.