Japonya içerisinde 84 yaşında bulunan emekli öğretmenlerden biri olan Silver Tetsuya, torununun tarafından çekilmiş olan çok iddialı fotoğrafları sayesinde Instagram platformunu adeta sallamakta.

Silver Tetsuya, Japonya içerisinde yaşamını sürdüren emekli olmuş bir Kimya öğretmenidir.

Torunu olan Naoya Kudo ise, 84 yaşında bulunan dedesine sıra dışı bir şekilde kombinler giydirip çok iddialı pozlar verdirmekte. Kudo’nun dedesi olan Tetsuya, yaşıtlarından fazlasıyla değişik durumdaki stili ile beraber sosyal medya üzerinde hemen fark edilmiş oldu ve 1 haftadan çok kısa bir zaman içinde 30.000 tane takipçiye kadar ulaşıp Instagram fenomeni haline geldi.

Gençlerin sosyal medya üzerinde yer alan otoritesine adeta bir tepki olarak öne çıkan Tetsuya, dikkat çeken tarzı ile birlikte çok büyük bir beğeni toplamakta.

Şimdiki zamanlarda 124.000 tane takipçisi yer alan fenomen dede de halinden fazlasıyla memnun bir durumda bulunduğunu ifade etti.

Torunu olan Kudo da gelecek zamanlar içerisinde dedesinin fotoğraflarını bir kitap haline getirip dede Tetsuya’ya hediye etme konusunda bir isteği olduğunu açıklıyor. 84 Yaşında olan fenomen dedenin takipçi sayısı da her geçtiğimiz gün artmaya devam ediyor.